Hardlopers

Sponsormogelijkheden

Profiteer van exposure via een crossmediaal platform

De Gooische Run staat voor: gezondheid, sportief bewegen, loopplezier voor jong en oud en dat allemaal ook nog eens voor een goed doel! Iedere eerste zondag van september is het zover. Zo’n 1000 deelnemers aangemoedigd door meer dan 2000 bezoekers maken er weer een groot feest van. De Gooische Run, is een sterk merk waar u als sponsor van kunt profiteren. Wij bieden een groot en divers (media)bereik waarmee een bijdrage geleverd kan worden aan het realiseren van uw doelstellingen.

Sponsorpakketten

Er zijn geen kant-en-klare sponsorpakketten. De uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat in overleg en is altijd maatwerk. Om u een idee te geven: wij hebben sponsors van € 500,- tot € 10.000,-. We denken graag mee over hoe we een bijdrage kunnen leveren aan het realiseren van uw doelstellingen en zien sponsoring echt als een partnership. Uiteindelijk is het belangrijkste doel om samen met de sponsors en partners een geslaagd evenement neer te zetten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met met Dick Slootbeek, directeur Gooische Run: +31 (0)6 51845835. U kunt hem ook mailen: dickslootbeek@gmail.com