Hardlopers

Fight Cancer

Loop mee met de Gooische Run en steun de strijd tegen kanker! 

Fight cancer is een jonge en eigenzinnige stichting die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ laten wij zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireren wij mensen om mee te doen. De opbrengsten van Fight cancer gaan via KWF Kankerbestrijding naar wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

Why fight?

  • Eén op de drie mensen krijgt kanker.
  • In totaal krijgen in Nederland meer dan 100.000 mensen per jaar kanker.
  • Dit zijn 12 mensen per uur! 

Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen en daarom is wetenschappelijk onderzoek en preventie zo belangrijk. Door kankeronderzoek kunnen we een oplossing vinden. Ons doel is een beweging te creëren tegen kanker onder jongvolwassenen, zodat we ons samen kunnen inzetten voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Kom met de Gooische Run in actie voor Fight cancer en draag bij aan een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn!

Jij kunt Fight cancer op de volgende manieren steunen:

  • Doe een donatie bij je inschrijving voor de Gooische Run
  • Laat hier jouw Run sponsoren door vrienden, familie en collega’s. Bij een minimale bijdrage van €15 ontvang je het ‘Love life. Fight cancer’ armbandje dat speciaal voor Fight cancer is ontworpen door Club Manhattan! Hiermee laat je zien dat je in actie komt tegen kanker.Join the good
 Fight. Fight cancer.