Hardlopers

Nieuws

Hoe krijg je genoeg energie tijdens de Gooische Run?


Drinken


Het is belangrijk dat je voldoende drinkt tijdens je wedstrijd. Het zorgt voor een snelle en betere opname van energie en handhaaft een gelijkmatige lichaamstemperatuur. Alleen water is hierbij niet voldoende omdat het je geen extra energie geeft en geen mineralen bevat. Kies daarom voor een Isotone sportdrank. Deze bevat dezelfde concentratie stoffen als ons bloed waardoor de aanwezige koolhydratenmix van glucose-fructose goed wordt opgenomen.

isoactive
Oefen goed!
Voor veel hardlopers blijkt het lastig om genoeg te drinken. Zonde als je je bedenkt dat een vochtverlies van 2% van je totale gewichtsverlies al voor vermindering van je sportprestatie kan zorgen. Het is dus heel belangrijk om voldoende te drinken, zeker als het iets warmer weer is.

Juist omdat drinken tijdens het sporten als lastig wordt ervaren, moet je er goed mee oefenen. Dit kan je doen tijdens trainingen in aanloop naar de Gooische Run. Het beste is om te oefenen met de sportdrank die je straks op de wedstrijddag onderweg ook aangeboden krijgt: de isotone sportdrank PowerBar Isoactive. Door deze tijdens trainingen al te gebruiken weet je hoe je lichaam erop reageert en kom je niet voor verrassingen te staan.


PowerBar sportvoeding
Naast sportdrank heeft PowerBar een volledig assortiment sportvoeding voor ieder type sport en ieder sportmoment. Voor zowel voor, tijdens als na heeft PowerBar geschikte producten. Ontwikkeld samen met wetenschappers en (top)sporters. Zodat het jou als sporter precies de uitgebalanceerde voeding geeft die je lichaam als sporter nodig heeft. PowerBar is verkrijgbaar bij de Run2Day winkel in Hilversum (’s Gravelandseweg 27). Kijk voor meer informatie op www.powerbar.nl.