Hardlopers

Fysio van Straten stelt zich voor

Fysio van Straten zal tijdens de Gooische Run aanwezig zijn met een stand. Maar wie schuilt er achter Fysio van Straten? U leest het hier.

4 september zal de praktijk Fysio van Straten aanwezig zijn met een stand tijdens de Gooische Run.In deze stand is mogelijk om blessures te bespreken en eventueel een korte behandeling te krijgen.

Fysio van straten is een fysiopraktijk met 3 locaties; Laren, Bilthoven en Nike EHQ. Fysio van Straten is al 24 jaar als vaste fysio verbonden aan dit sportmerk. Deze samenwerking is voortgekomen uit activiteiten van Mark van Straten (fysio van topatleten zoals bijv: Ellen van Langen, Linford Christie en Simon Lessing). Onze liefde voor sport zul je ook terugvinden in onze behandelingen. De therapeuten zullen er alles aan doen om onze patiënten aan het bewegen te krijgen. Beweging is immers vaak de sleutel tot herstel. De behandelingen zijn er op gericht om samen met de patiënt te zoeken naar de oorzaak van de klacht, om zo een gerichte behandeling te starten waarbij geprobeerd wordt te voorkomen dat dezelfde klachten weer terugkomen.

Fysio van straten staat voor de volgende kernwaarden: netheid, integriteit, teamgeest, gastvrijheid en professionaliteit. Deze waarden zijn voor ons heel belangrijk en daar is de hele praktijk (behandeling, het personeel, de inrichting en bejegening) op gebaseerd. De fysiotherapeuten hebben allemaal hun eigen specialisaties, Zoals bijv: manuele therapie, dry-needling, taping of copd. Als team zullen wij ook elkaars kennis gebruiken om de patiënt zo goed mogelijk te behandelen.

Wij hopen u tegen te komen op de Gooise run!

Met sportieve groet,

Mark van Straten